Waarom Treats?

Onze TREATS zijn de beste aanvulling/toevoeging naast vers gemalen vlees in zijn puurste vorm. Kies daarom voor de vers (gedroogde/kauw) snacks als beloning en/of tussendoortje voor u hond (of kat), zodat u er zeker van bent dat u het beste geeft aan uw trouwe viervoeter.

Al onze Treats zijn:

  • Zonder toevoeging van geur- kleur- en smaakstoffen.
  • Vrij van graan.
  • Vrij van chemische antioxidanten.
  • Vrij van gluten en ander bindmiddel.

Runderpensstaafjes (Gedroogde snack) : Tja, als baasje moet je ervan houden maar de meeste honden kunnen deze pensstaafjes echt niet weerstaan en natuurlijk zijn ze super gezond!

Ruw eiwit 63,5%, Ruw vet 13%, Ruwe as 10,6%, Vochtgehalte 4,7%


Runderlong (Gedroogde snack) : Honden van alle leeftijden mogen van deze 100% natuurlijke snack genieten. Het ideale tussendoortje, tijdens het wandelen, de training of gewoon lekker thuis. Het is fantastisch van smaak en goed voor de lijn! Makkelijk breekbaar dus ook geschikt voor kleine hondjes.

Ruw eiwit 79,7%, Ruw vet 9,2%, Ruwe as 4,9%, Vochtgehalte 7,5%


Paardenlong (Gedroogde snack) : Paardenlong bevat weinig calorieën en maakt het daarom juist geschikt als trainer. De brokken zijn middelmatig van grootte en makkelijk te breken. Paardenlong past goed in een eliminatie dieet.

Ruw eiwit 87%, Ruw vet 1,5%, Ruwe as 3,5%, Vocht 9,5%


Runderhoeven (Kauwsnack) : Hoefjes zijn niet voor de gulzige snoepers maar wel voor de rustige kauwer, die langdurig zijn/haar kaken wilt bewegen.

Let op, laat uw hond nooit alleen tijdens het kluiven van een bot.


Gevuld bot vleespasta (Kauwsnack) : Gevuld bot is een heerlijke gezonde bot met vleespasta binnenin, zie dat er maar eens uit te krijgen. Door de zeer harde buitenkant ook geschikt voor kortsnuiten.

Let op, laat uw hond nooit alleen tijdens het kluiven van een bot.


Buffelhuid geperst bot (kauwsnack) : Geperst bot 31cm is een flink groot kauwbot van wel 31 cm. Vertrouwd van smaak en bite.
De laagjes geperste buffelhuid maken het extra stevig voor lang kauwplezier.

Let op, laat uw hond nooit alleen tijdens het kluiven van een bot.


Runderbot XL 45 cm (Kauwsnack) : Onze runderbotten XL zijn zelfs voor de grote jongens een hele kluif!

Let op, laat uw hond nooit alleen tijdens het kluiven van een bot.


Pure Sticks diverse (Gedroogde snack) : 100% Pure-Sticks 70 gram is knapperig vlees in de vorm van een staafje. De sticks kun je gemakkelijk breken en zo als trainer gebruiken. Je kan het doosje makkelijk meenemen, zodat je altijd je favoriete hondensnack bij de hand hebt. Er zijn verschillende smaken in ons assortiment dus als je hond een allergie heeft tegen een bepaald soort vlees is er altijd wel een andere soort waarmee je je hond kunt verwennen. Het is natuurlijk ook leuk om de hond te laten kiezen uit de verschillende smaken.

Ruwe eiwit 64%, Ruw vet 5%, Ruwe as 9%, Vocht 10%


Zalmolie (Voedingssupplement) : Zalm olie is een smakelijke , gezonde olie afkomstig van 100% zalm. De olie is rijk aan omega 3 en omega 6 vetzuren, waardoor het zeer geschikt is voor honden en katten met huid en vacht problemen. Het vermindert jeuk en de opname van voedsel wordt bevorderd ( minder ontlasting).

De olie bevat van nature antioxidanten wat er voor zorgt dat hond en kat in goede conditie komen en blijven.
100% zalmolie draagt bij aan:
– gezonde huid en glanzende vacht.
– het verhoogt het afweersysteem.
– gunstige invloed op hart en bloedvaten.
– het verhoogt de vruchtbaarheid.

Dosering:
Kat / kleine hond 1 X pompen
Middelgrote hond (tot 25 kg.) 1-3 X pompen Grote hond (vanaf 26 kg.) 3-6 X pompen.
Start bij elk dier met 1 X pompen en voer na een aantal dagen de dosering op.
Let op, donker en koel bewaren.


 

%d
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close