Over ons

Allereerst wil ik mijzelf graag even voorstellen,

Mijn naam is Kelly Kenter- van de Wal, ik ben 32 jaar oud en ik woon samen met mijn man Pascal in Uithoorn, de Legmeer. Samen vormen wij een gezinnetje met onze 2 Engelse staffords, Kaya-Cira (05-2015) & Baco-Jones (05-2016).

Op 4 oktober 2017, wereld-dierendag ben ik langzaam begonnen met het opzetten van mijn eigen bedrijfje in dierenvoeding, eind december een handtekening gezet bij de kamer van koophandel en ook officieel een verkooppunt van dogmeat geworden in januari 2018.

Naast dat ik trotse eigenaar ben van mijn bedrijfje Meat & Treats 4 Dogs, werk ik met heel veel plezier 18 uur per week als nanny voor een fantastisch gezin. Dit betekend voor onze klanten dat ze eventueel ook Pascal zullen treffen bij het afhalen van onze Meat & Treats. Pascal beschikt ook over voldoende kennis en kan u passende adviezen geven. Wij zijn in principe 7 dagen per week geopend op afspraak.

Waar het voor ons allemaal begon,

Doordat Kaya vanaf pup af aan al een hele lastige eter is, ben ik mijzelf al heel snel gaan verdiepen in de verschillende mogelijkheden wat betreft voeding voor honden.

Bij onze fokker kreeg Kaya puppy-brokken van Royal Canin. Toen Kaya bij ons kwam wonen heeft ze dit hooguit een “weekje” gegeten en daarna hield ze op met eten.
De meest vreemde capriolen hebben we uit moeten halen met de brokjes om maar iets bij haar naar binnen te krijgen. Kaya was ons eerste hondje en wij maakten ons erg veel zorgen om haar, maar volgens de dierenarts was Kaya gewoon een hele gezonde pup. Al snel had Kaya zo’n beetje het hele assortiment aan brokken uitgeprobeerd, en waren wij de wanhoop nabij…

Totdat ik kennis maakte met vers vlees. Ik las enorm veel voordelen en ik heb er alle nodige informatie over opgezocht en navraag gedaan. Wij hebben in eerste instantie een periode op Farmfood Fresh gezeten en daarna hebben wij Carnibest gevoerd. Over beide waren wij erg te spreken. Wij zagen Kaya echt verbeteren! Helaas na een maand of 2/3 stopte ze ook met het eten hiervan. Uiteindelijk zijn wij terecht gekomen bij het enkelvoudig vers vlees van Dogmeat, en tot op heden zijn wij daar heel goed over te spreken. Zelfs zo goed dat wij nu een verkooppunt zijn geworden!

%d
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close